UnderstandLing on RTLZ’s ‘Doe maar duurzaam!’ (Dutch)

Share this blog post

‘Een pakket dat geautomatiseerd bedrijven helpt’

Het kennen van je klant zou het uitgangspunt moeten zijn voor elk bedrijf. Met de opkomst van big data wordt het steeds toegankelijker om klanten een gezicht te geven. Op basis van wat iemand schrijft, is namelijk al af te leiden wat iemands geslacht, leeftijd, locatie én persoonlijkheid is. UnderstandLing heeft een software ontwikkeld die deze gegevens inzichtelijk maakt. Hoe dit kan worden toegepast en wat hier de meerwaarde van is, vertelt Erik Tromp.

Zondag 7 januari om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

Alles over customer profiling is zondag 7 januari te zien in de uitzending innovatie van Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op maandag 8 januari om 7.30 uur in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

Woensdag 10 januari om 10.30 uur

Vrijdag 12 januari om 13.05 uur

Zaterdag 13 januari om 16.30 uur

Share this blog post